Harley-Davidson jakne (novo)

Istaknite se! Ne propustite našu bogatu kolekciju originalnih kožnih jakni sa Harley-Davidson potpisom.

Harley-Davidson jakne (novo)

Kožne jakne Harley-Davidson dizajnirane su da vam pruže tačno ono što želite, na cesti i van nje. Kod nas možete pronaći  moderne i klasične stilove ovih jakni.

Proizašla iz duge tradicije kvalitete i performansi, kožna odjeća Harley-Davidson otporna je na sve vremenske prilike. Ova koža visokog kvaliteta potpuno je obojena tako da i ako je ogrebete, i dalje će izgledati odlično.

Kategorija: .

Imamo veliki izbor originalnih Harley-Davidson muških i ženskih kožnih jakni sa sistemom koji omogućuje strujanje zraka tokom vožnje te je čini ugodnijom. Kod nekih modela unutar jakne nalaze se i odvojive majice s kapuljačom koja omogućava dodatnu toplinu.

Sve jakne proizvedene su tako da budu otporne na vjetar. Uslovi vožnje mogu se promijeniti kada najmanje očekujete. Teško je biti spreman na sve, a da pri tome nemate opremu za svaku priliku. Harley-Davidsonjakne imaju sve što je potrebno protiv vjetra, padavina, toplote i hladnoće.

Uz inovativne tehnologije, kvalitetne materijale i poznato iskustvo i stručnost u proizvodnji, one pružaju svu potrebnu zaštitu.

Uz kupljenu jaknu dobijate i originalnu HD majicu. Moto klubovima odobravamo dodatni popust.

Pozovite nas za cijenu

isporuka na vašu adresu

U Bosni i Hercegovini nudimo besplatnu isporuku za narudžbe veće od 100 KM. Postoji i mogućnost slanja u države regiona.

pozovite +387 65 741 006

Za informacije pozovite ili posjetite najbližu radnju, u Trebinju, Mostaru ili Istočnom Sarajevu. Možete popuniti i kontakt formular na sajtu.

budite drugačiji
Učini svaki dan nevjerovatnim, radi sve što ti prija! U našim radnjama možete pronaći jedinstvenu ponudu u regionu. Količina je ograničena.