Harley-Davidson majice (novo)

Veliki izbor za sve obožavatelje brze vožnje, dobrih motora i odličnih biker majica.

Harley-Davidson majice (novo)

Harley-Davidson je brand koji licencira različite vrste stvari kao što su odjeća, kućne potrepštine i još mnogo toga. Najpopularniji proizvod Harley-Davidsona koji je uobičajen je majica.

Ove majice su uobičajene među onima koji su Harley entuzijasti.  Kod nas možete kupiti originalne Harley-Davidson muške i ženske majice. Imamo veliki izbor različitih dizajna i printova.

Oni koji imaju strast prema motocilima u svojoj kolekciji moraju imati bar jednu Harley-Davidson majicu. Ove majice se izrađuju od vrhunskog materijala sa efektinim printovima.

Harley-Davidson je dio istorije, a sasvim sigurno i budućnosti. Modeli su bezvremenski i uvijek atraktivni i moderni.

Dostupan je veliki broj različitih dizajna u muškoj i ženskoj kolekciji. Sve majice rađene su za američko tržište što je dodatna garancija kvaliteta.

Posebna ponuda kod nas je, da uz kupljenu jaknu ovog proizvođača, poklanjamo jednu Harley-Davidson majicu. Moto klubovima odobravamo dodatni popust.

Pozovite za cijenu

isporuka na vašu adresu

U Bosni i Hercegovini nudimo besplatnu isporuku za narudžbe veće od 100 KM. Postoji i mogućnost slanja u države regiona.

pozovite +387 65 741 006

Za informacije pozovite ili posjetite najbližu radnju, u Trebinju, Mostaru ili Istočnom Sarajevu. Možete popuniti i kontakt formular na sajtu.

budite drugačiji
Učini svaki dan nevjerovatnim, radi sve što ti prija! U našim radnjama možete pronaći jedinstvenu ponudu u regionu. Količina je ograničena.