KITH muški šorcevi (NOVO)

Savršena obuća treba da ispunjava dva uslova: da bude moderna i udobna, ali ne previše sportska.

KITH muški šorcevi (NOVO)

Muški kupaći iz KITH asortimana obuhvataju široku ponudu kupaćih kostima za muškarce različitih krojeva, boja i dezena.

U našem asortimanu zato ćete pronaći i šorts za kupanje i kupaće bokserice. Prilikom dizajniranja KITH šorceva najvažnije je da muški kupaći kostimi pruže lakoću pokreta, ali i potrebnu podršku  i udobnost.

Kupaći za muškarce su većinski napravljeni od poliestera i poliamida, sa dodatkom drugih materijala, koji su se zbog svojih kvaliteta pokazali kao najbolji izbor za izradu kupaćih kostima za muškarce.

KITH je osnovan 2011. godine. KITH nudimo niz vrhunskih proizvoda, u rasponu od vlastite etikete pa do odabranog izbora drugog brenda sa kojima rade određene proizvode kao što su PUMA, NIKE, ADIDAS itd.

KITH je osnovao Ronnie Fieg, prepoznatljivo lice u industriji obuće, koji ima preko dvadeset godina praktičnog iskustva.

Rođen i odrastao u Queensu, Fieg se bavi obućom otkad je postao mladić u franšizi Davida Z. sa sjedištem u Njujorku, u dobi od 12 godina.

Upornošću, sistematski se popeo iz redova prodavača poda na pomoćnika menadžera da bi na kraju postao šef i vlasnik.

Zamišljajući KITH kao produžetak svoje ličnosti, Fieg nastoji preusmjeriti trenutnu modu, radeći u skladu s osobnom filozofijom pružanja potrošaču više od onoga što plaćaju.

isporuka na vašu adresu

U Bosni i Hercegovini nudimo besplatnu isporuku za narudžbe veće od 100 KM. Postoji i mogućnost slanja u države regiona.

pozovite +387 65 741 006

Za informacije pozovite ili posjetite najbližu radnju, u Trebinju, Mostaru ili Istočnom Sarajevu. Možete popuniti i kontakt formular na sajtu.