New Balance patike (novo)

Najveća ponuda unikatnih New Balance patika u Bosni i Hercegovini!

New Balance patike (novo)

“Made in USA” i “Made in UK” su oznake koje prate New Balance i koje se ponosno ističu.

HAND IS MADE OF LOVE je poruka New Balance kampanje koja promoviše patike inspirisane retro stilom, a tradicionalno proizvedenih u USA ili UK od najfinije prevrnute kože i sa minimalno opšivenim detaljima radi postizanja modernijeg i ekskluzivnijeg izgleda.

Kategorija: .

New Balance je američki proizvođač obuće, sa sjedištem u Brightonu, susjedstvu Bostona u Sjedinjenim Američkim Državama. Firma je osnovana 1906. godine pod imenom "New Balance Arch Support Company" te je trenutno jedna od vodećih proizvođača sportske obuće.

New Balance je najviše prisutan na američkom tržištu. U Evropi je poznat po drugačijim modelima koji svoju primjenu imaju za svakodnevne casual i i u kombinaciji sa sportskim kombinacijama.

U našim radnjama možete pronaći unikatne modele, proizvede za američko tržište, a sve to u raznovrsnim bojama i sa različitim kombinacijama materijala.

Modele koje možete pronaći u našim radnjama, su u ograničenim količinama i  ne možete ih pronaći nigdje drugo u regionu. Budite drugačiji!

Pozovite za cijenu

isporuka na vašu adresu

U Bosni i Hercegovini nudimo besplatnu isporuku za narudžbe veće od 100 KM. Postoji i mogućnost slanja u države regiona.

pozovite +387 65 741 006

Za informacije pozovite ili posjetite najbližu radnju, u Trebinju, Mostaru ili Istočnom Sarajevu. Možete popuniti i kontakt formular na sajtu.

budite drugačiji
Unikatni modeli za izrađeni za američko tržište! U našim radnjama možete pronaći jedinstvenu ponudu u regionu. Količina patika i brojeva je ograničena.